A e gjeni kush është vajza në foto?- Ajo është njera prej këngëtareve më të dashura

Nje nga kengetaret me te mira te muzikes shqiptare.

Vajza ne foto eshte Shkurte Fejza kengetarja ishte me te vertet nje artiste e kompletuar.

Ajo kendon shume bukur dhe eshte e mrekullueshme.

Por kjo foto eshte e vjeter dhe nja nga fotot e rralla te kengetares Shkurte Fejza