Amari eshte 7 vjec, flet 7 gjuhë të huaja eshte nje gjeni dhe ka koeficient intelegjence 131 (VIDEO)

Amar Lenjani eshte nje djale shume i mencur dhe i zgjuar ai eshte nje femi ndryshe dhe ka nje inteligjence shume te larte.

7 vjeçari nga Karaçeva e Kamenicës është fëmija superior i cili di të flas 7 gjuhë të botës.Ai i di ato shume mire dhe i flet shume bukur

Ai thote:“Flas anglisht, gjermanisht, rusisht, greqisht, indisht, portugalisht, serbisht”, ka treguar Lenjani.

Por ai thote se dua te shkoj ne klase te 3 jo ne klase te pare se un i di te gjitha librat nga klasa e pare deri ne klase te 3.

Ja cfare thote ai:“Unë du me shku në klasë tretë se aty mëson ma shumë matematik, e klasa e parë nuk është shumë e mirë”, është shprehur shtat vjeçari.

Ai eshte shume femi inteligjent dhe besoj se kur te rritet do te behet nje shkencetar.