Wednesday, October 5, 2022

Bukuria

E dinit? E qara ndihmon që të humbim peshë

0
Një person nxjerr mesatarisht rreth 624 litra lot gjatë gjithë jetës së tij, sipas shkencëtarëve. Por njerëzit shpesh preferojnë të ndrydhin emocionet e tyre dhe shpesh ndihen të turpëruar. Emocionet mund të...

13-vjeçarja shqiptare, që po i fiton vetë paratë për kurimin e kushtueshëm

0
Yllka Leti nga Prishtina përmes talentit për artin, po ndihmon familjen për blerjen e barërave për sëmundjen që ka. Ajo vuan nga Fibroza Cistike (sëmundje që prek organet e brendshme). Terapia e saj është...

Si ta kuptoni nëse vuani apo jo nga kistet në vezore

0
Mendojini kistet e vezoreve si akne të sistemit riprodhues: shumica beninje, ndonjëherë të dhembshme dhe të mërzitshme si dreqi. Vezoret (organet riprodhuese ku zhvillohen vezët) mund të zhvillojnë kiste, hapësirë e mbushur me likid.Në shumë...