Dasem e rrallë: Nusja Gjermane me dhëndërrin Shqiptar, dasma qe habit gjithë! (Video)

Shqiptarët u kushton një rëndësi të madhe ceremonive martesore duke ruajtur traditat por edhe duke shtuar elementë të rinj. Atë që të gjithë e dimë është fakti që dhe familjet në fshatra apo zona të thella respektojnë traditën e dasmave.

Por së fundmi është shtuar një element i ri në dasmat e shqiptarëve, më së shumti të atyre nga Kosova.