E sikur të mos mjaftonte izolimi, Shqipëria preket nga nje lekundje sizmike 3.5 balle

Sikur të mos mjaftonte mbyllja ne shtepi dhe izolimi prej koronavirusit, Shqipëria kalon serish një lekundje sizmike.

Bëhet fjalë për një lëkundje me 4.5 ballë të shkallës rihter, duke iu referuar Institutit Europian i Sizmiologjisë.

Ndërkohë Instituti i Gjeoshkencave Energjisë dhe Ujit flet gjithashtu për një lëkundje 3.5 ballë të shkallës rihter të regjistruar mes Kepit të Rodonit dhe Bisht Pallës, gjate pasdites se sotme.

Saktesisht keto lëkundje sizmike u shënuan në orën 18.43 minuta, duke krijuar pak konfuzion tek njerezit por cdo gje ka shkuar mire dhe nuk ka vend per tu shqetesuar.