Familja rome e gjeti shume te vogel 12 vite më parë. Ja cfarë ka ndodhur sot me Isaleon (Video)

E gjeten djalin e vogel ne kosh te mbeturinave Isaleo nuk do ti takoj prinderit qe e lan aty.Dhe do te rri me ata qe i gjeten dhe kujdesen per te.

Dymbedhjete vjete jane kujdesur per te prinderit rome dhe ai i falenderon ata pa mase dhe do te rri me ata pavaresisht se ai ka dhe prinderit real.

Ai eshte i lumtur me familjen qe e gjeten dhe do qe te jetoj me ata pergjithmone.

Isaleo sot është 12 vjeç dhe e di mirë historinë e tij se si ka ndodhur dhe se si familja Rome e ka ndihmuar.Ne te vertet njerez fisnik edhe pse jane te varfer.

Në familjen rome ashtu si 10 vjet më parë asgjë ska ndryshuar. Për baba njeh Leonardin djalin e shtëpisë. Ai e gjeti dhe e solli në shtëpi dhe gjyshja Noçe e ëma e Leonardit e ka rritur Isaleon.

Ai ende jetojnë me të ardhurat nga kanaçet që mbledhin në koshat e mbeturinave. Por familja rome që e rriti kërkon që Isaleon të shpëtojë një herë e mirë nga koshat.Ata kerkojne ndihme nga ndonje institucion apo dikush qe ta shkolloj apo te kete nje jete tjeter se dhe jeta duke mbledhur kanaqe eshte ndryshe.

Per me shume shikoni videon.