Greqia hap kufijtë tokësorë per 18 vende qe ne kete date per ta vizituar

Më 15 qershor Greqia do te hap vendin per turistet dhe per kedo qe do te vije.

Keto jane vendet qe do te lejohet te hyjne ne Greqi pas dtaes 15 qershor:”Qipro, Izraeli, Kina, Japonia, Australia, Norvegjia, Danimarka, Austria, Bullgaria, Serbia, Rumania, Shqipëria, Polonia, Maqedonia Veriute, Bosnje-Hercegovina, Hungaria, Sllovakia dhe Republika Çeke.

Lajmi tjetër i mirë është që turistët nuk do të duhet të bëjnë teste për koronavirusin para se të nisin udhëtimin e tyre dhe 15 qershori do ti lejoj ata qe kalojne lirshem pa u futur ne karantine.

Nga 1 korriku, pritet të lejohen fluturime direkte në destinacion, përveç nëse ndryshojnë të dhënat epidemiologjike. Të dhënat do të ekzaminohen çdo 15 ditë.