Ish-bashkëshorti i Rudina Dembacajt deklaratë qe nuk pritej sot: Para se t’a njihja, jeta ime ishte e qetë, e bukur, por

Jeta ndryshon dhe pas nje lidhje qe nuk funksion gjerat ndryshojne dhe marrin rruge tjeter keshtu ka ndodhur dhe me divorcin e Rudines.

Ish bashkeshorti i Rudina Dembacajt poston nje status ku ai shpreh mendimet e tij dhe qe lidhen me largimin e ish bashkeshortes se tij qe u lidh me ish deputetin Mark Froku.

Ja cfare shkruan ai ne kete postim:
““Jeta është e thjesht, e butë, e qetë, e lirë, deri kur vjen një grua e vështirëson”, ka shkruar ish-bashkëshorti i Rudinës në Instagram, duke na bërë të mendojmë se kjo ka lidhje me situatën ku ai gjendet pas divorcit.

Shpresojm qe dite te mira te vijn per te gjithe.