Ja dy Shqiptaret e pare me koronavirus.U kthyen nga Italia në Maqedoni, çifti nga Dibra i infektuar me koronavirus

Italia eshte vendi qe po perhap me shume virusin ne Europe.Nga Italia virusi shkoj ne Greqi Spanje France Gjermani.Kush ka vizituar italine e veriut eshte infektuar.

Keshtu ka ndodhur dhe me ciftin Shqiptar bëhet fjalë për një çift bashkëshortësh nga Dibra që janë kthyer nga Italia disa ditë më parë dhe mendohet se jane infektuar me koronavirus por deri tani presim nje prononcim te Ministrit te Shendetesis.

Venko Filipçe ka paralajmëruar një konferencë të jashtëzakonshme për mediat në orën 19:30, ku do të jepen detaje mbi paraqitjen e rasteve të reja me virusin.

Paraprakisht, qeveria ka pranuar rekomandimin e Ministrisë së Shëndetësisë për të ndaluar të gjitha tubimet dhe ngjarje e mëdha publike, si dhe zhvillimin e ndeshjeve pa tifozë deri më 13 Mars.

Ne oret ne vazhdim presim lajme te reja rreth virusit.