Keto jane dy shtet me te prekura nga Koronavirusi.Ja cfare pritet te ndodhe me ta

Australian National University jep studimin e ri te koronavirursit thuhet se virusi eshte krijuar per te ulur numrin e popullsise qe eshte rritur shume ne Kine dhe ne Indi.

Keto jane dy shtetet kryesore qe virusi do te bej namin dhe do te shkaktoj shume humbje.Eshte nje projekt qe do shkoje ne 68 milion njerez mund te humbin jeten dhe me triliona dollar humbje financiare.

Edhe pse virusi do largohet te dyja shtetet do ti duhen shume vite te kthehen aty ku ishin.

Ekonomia ne bote do te kete nje renie dhe nje lekundje dhe kjo do te sjell nje ndryshim ne bote.

Por shpresojme qe Shqiperia te mbes e pa prekur nga virusi sepse kjo do te sjell nje ndryshim ne jeten e tyre dhe cdo gje do te ndryshoj jo per mire.