Merret vendimi i ri per pallatin qe sfidoj shtetin bashkin dhe lekundjet sizmike

Vete ne shqiperi mund te ndertosh pallate fut uj e fut miell dhe e pabesueshme se si mund te ndertosh nje gje te tille ne rere dhe ne mes te pallateve te banauara dhe ne nje pallat 12 katesh.Kjo tregon qe ne kete vend asgje nuk vlen dhe jeta e tij qe nderton.

Por nje pallat po sfidon ligjet e sizmologjise dhe ndertimit.Pak jave me pare ai u shpall i banueshem megjithese ai nga jashte dukej mire por nga brenda kishte demtime te shumta.Por pasi emisioni Stop shkoje dhe verikoje pallatin ekspertiza e shpalli te pa banueshem.Sepse pallati nga brenda ishte krisur ne cdo kat.

Ne shqiperine tone me shume kujdeset i nderuari Saimir Kodra per shqiptaret se sa vete shteti qe i la brenda ne pallat njerezit me nje ekspertize shkel e shko.

Ndaj u more vendimi qe pallati te shpallet i pa banueshem dhe banoret te largohen nga aty.Ai pallate duhet ti hiqen pjesa e siperme e shtesave fut uj e fut miell.

Nje falenderim shkon per emisionin Stop qe kujdeset kaq shume per Shqiptaret.

Shiko videon