Skandal në Bashkinë e Tiranës/ I shohim çdo ditë në ekran, 2 gazetaret dalin të punësuara në Ujësjellës dhe marrin rroga falas

Ne ditet ne vazhdim do te zbardhet dhe kjo ceshtje e cuditshme ku dy gazetaret e njohura shqiptare, Bieta Sulo dhe Ermira Kazhani nuk kanë lidhje vetëm me median ata dalin dhe te lista e ujsjellesit.

Ndërkohë që Bieta shfaqet çdo ditë në ekran dhe Mira kujdeset për portalin e saj, figurojnë të punësuara në Bashkinë e Tiranës a eshte e vertet kjo gje dhe ajo merr ajo nje rroge falas.

Këtë e bën të ditur Genc Sejko me një postim në rrjete sociale dhe tregon foton ku keto dy gazetare marrin rrogen te ujsjellesi a do jete e vertete apo eshte nje loje.

Të dyja rezultojnë të punësuara tek Ujësjellësi i Tiranës, ku Ermira Kazhani paguhet plot 83 mijë lekë, si këshilltare ekonomike, ndërsa Bieta Sulo si specialiste paguhet 55 mijë lekë të reja.

Nuk ka ende një reagim nga vetë gazetaret apo bashkia Tiranë për këtë çështje por ne ditet ne vazhdim pritet nje reagim.