Na ben krenar te gjithe Shqiptareve. Mësuesja shqiptare vleresohet në Mbretërinë e Bashkuar

Një mësuese shqiptare është vlerësuar në Mbretërinë e Bashkuar për kontributin e saj profesional. Mimoza Baci ka marrë titullin mësuesja e vitit në Mbretërinë e Bashkuar nga FETN (Rrjeti Tutorial i Arsimit të Mëtejshëm). “Jam shumë e prekur dhe me të vërtetë krenare për veten dhe ekipin me të cilin punoj! Faleminderit FETN për njohjen,…

Read More