admin

Problemet që zgjidhen me pudër

Nëse besoni se pudra e bebeve përdoret vetëm për ta mbajtur lëkurën të butë dhe të freskët, e keni gabim. Mësojeni potencialin e saj të plotë. Një varëse e koklavitur. Mos humbisni kohë me bizhuteritë e koklavitura. Hidhni pak pudër tek nyja. Lirojeni me ndihmën e gjilpërave të holla. Era e mykut tek mobilet. Mbani…

Read More

7 gjërat që bëjnë foshnjat në barkun e nënës

Në mesin e shumë pyetjeve që bëjnë çiftet derisa gruaja është shtatzënë, është edhe ajo se “çfarë është duke bërë foshnja në bark?”. Hulumtuesit kanë arritur të zbulojnë së paku shtatë gjëra që bëjnë të palindurit gjatë nëntë muajve: 1. Zhvillojnë ndjesinë e të shijuarit. Ushqimet që konsumon nëna përfundojnë në lëngun amniotik, të cilin…

Read More