5 shenjat që tregojnë se jeni vërtet inteligjentë

Mund të mendoni se vetëm koeficienti i lartë i inteligjencës dhe njohja e disa gjuhëve të huaja janë shenja të intelektit. E keni gabim, edhe disa shenja, në dukje të parëndësishme (si mësimi nga gabimet, nuk ju intereson se çfarë mendojnë të tjerët etj) tregojnë për inteligjencë. Këto janë 5 shenja të inteligjencës, sipas ekspertëve:…

Read More

Shprehjet tipike të Nënave shqiptare. Na tregoni se a ju a ka thënë ndonjëherë nëna juaj një nga këto?

Të gjitha nënat në botë janë të veçanta, dhe të rëndësishme për fëmijët sa vetë jeta. Të gjithë biem dakord në një pikë, që raportet në familjet tona janë mjaft të ngushta, dhe kjo është një gjë pozitive e shqiptarëve. Ne e ruajmë familjen si gjënë më të shtrenjtë në jetë, (siç është dhe duhet…

Read More