Ja pse duhet te hidhni sod buke mbi dyshekun

A e dini që në dyshekun e krevatit tuaj gjenden miliona qeliza të vdekura të lëkurës, pluhur dhe mola?! Nuk ka njeri i cili çdo ditë nuk kalon së paku disa orë në krevat.Qoftë kur e shfrytëzoni vetëm për pushim natën apo dëshironi që gjatë ditës që të shtriheni, të hani diçka duke shikuar film,…

Read More

Vjehrra ime ble tableta per lavastovilje edhe pse ajo nuk e ka. 7 mrekulli qe bejn ato ne shtepin tuaj

Zakonisht keto tableta perdoren per laresen e eneve, lavatoviljen, por tani do tju tregojme se si ato perdoren ne punet e shtepise. Pastrim total i lavastoviljes: Ndonjehere lavastovilja mund te mbaj arome te pakendshme per shkak te lageshtishtise apo mbetjes se detergjentit. Per te eleminuar kete vendosni 2 tableta brenda dhe ashtu bosh bejini nje…

Read More

5 keshilla si të shuani zjarrin në kuzhinë

Të gjithë e kemi nxjerrë një mësim nga kuzhina: Është një nga vendet më të rrezikshme, në pritje për të shpërthyer në flakë nga momenti në moment. Ja si të përballoni zjarrin, në rast emergjence… Nëse diçka merr flakë në furrë Mos e hapni derën e furrës. Fikni çdo gjë dhe zbmbrapsuni. Nëse e hapni…

Read More

Kjo do t’i bëjë rrobat tuaja të ndritshme, të bardha dhe të freskëta si pranvera. Pa toksina, e lirë dhe e thjeshtë!

Për fat të keq sot, shumica e detergjentëve përgatiten shpesh nga petrokimikët, fenolet dhe aromat toksike. Me fjalë të tjera, shumë detergjentë larës janë kryesisht kancerogjenë, alergjikë dhe të dëmshëm për shëndetin tuaj. Këto kimikate kanë qenë prej kohësh të lidhur me dëmtimin e mjedisit. Shumica e njerëzve e urrejnë pastrimin e rrobave. Mund të…

Read More