Nëse ju merr në celular ky numër, lajmëroni policinë. Skema e re për t’ju zhvatur

Alo përshëndetje! Ju shqetësojmë nga kompania gjermane Ibrec, numri juaj është përzgjedhur rastësisht nga Ministria e Shëndetësisë, për një analizë falas në ambjentet tuaja të banesës. Ka të bëjë me parandalimin e sëmundjeve të ajrit…’ Kjo është një telefonatë që po marrin shumë prej qytetarëve të vendit. Kjo kompani, e cila që në fillim është…

Read More

I premtuan t’i jepnin vajzën per grua tre vite më parë, vjehrrit tiranas i bëjnë gjëmën djalit ditën e fejesës

Historitë e dashurisë janë nga më të ndryshmet dhe nga më të pabesueshmet në vendin tonë aq sa duket sikur jetojme ne perralla. Paragjykimet mbi personat me ngjyre vazhdojnë ende dhe mentaliteti nuk duket se do të ndryshojë ndonjëherë megjithese kohet kane ndryshuar ne jemi po te njejtit. Familja ndërhyn shpesh në zgjedhjen e partnerit…

Read More

Nese e gjeni ndryshimin ne kete foto, jeni gjeni?

Gjenitë kanë një mendje të veçantë, ndryshe nga pjesa tjetër e njerëzve.Ata janë të prirë për t’u kushtuar vëmendje të veçantë edhe detajeve më të vogla, detaje këto të cilat njerëzit e tjerë dështojnë t’i vërejnë. Në kete foto kemi vendosur t’ju sfidojmë për të parë se sa të vëmendshëm jeni. Nese nuk e gjeni…

Read More