Parashikimi i motit/ Na pret një vjeshtë e vështirë

“AccuWeather”, ka paralajmëruar se vjeshta do të sjellë një situatë të rënduar me motin në Ballkanin Perëndimor. Sipas kësaj agjencie do të ketë stuhi të herëpashershme, përmbytje dhe rrëshqitje dheu, ndërsa më të prekurat do të jenë Itali dhe Ballkani. “Stuhi të mëdha goditën vende të shumta nga Italia në Rumani dhe Greqi përgjatë gjithë…

Read More