Pronari i restorantit në Porto Palermo para gjykatës habit me deklaratën, jep version krejt ndryshe

Nuk ka pranuar t’i ketë sulmuar turistët spanjollë. Mihal Kokëdhima ka deklaruar në seancën gjyqësore për masë sigurie, se vetëm donte t’i ndalonte ata, por është ndjerë i rrezikuar pasi ata kanë dashur ta shtypin, dhe për këtë arsye, sipas 51-vjeçarit ai është detyruar të hidhet mbi furgon. Nuk kam bërë asnjë gjë t’i sulmoja…

Read More