10 gjëra të shëmtuara që gratë i bëjnë burrave

Femra të dashura, nëse doni një martesë të lumtur, qëndroni larg këtyre zakoneve të këqia:

1. Bezdisje
Burri juaj është një djalë shumë i zgjuar, ai e dëgjon atë që thua, e kupton se çfarë duhet të bëjë, p or, ai do ta bëjë atë në kohën dhe në mënyrën e vet, dhe bezdisjet e shumta nuk do ta ndryshojë këtë.

2. Të ankoheni
Ankesa e vazhdueshme dhe negativiteti mund të ndikojnë në çdo marrëdhënie. Pra, përpiquni t’i mbani gjërat pozitive.

3. Bërtitja ose thashetheme
Miqtë tuaj mund të duan të dinë gjithçka për jetën tuaj personale, por kjo prish martesën. Mos u zini me burrin para miqve tuaj, mos e korrigjoni atë para të tjerëve. Nëse ka çështje që duhet të adresohen, flisni kur të jeni vetëm.

4. Të jesh e pasjellshme
Shumica e burrave nuk janë të përsosur, dhe e dine, por kujdes me korrigjimit, me ose pa vetëdije mund të tregoni mungesë respekti ndaj burrit tuaj, që përfshijnë ndërprerjen e tij ndërsa ai flet, marrja e vendimeve pa u konsultuar me atë.

5. Të keni prioritet të tjerë përpara tij
Ai mund të ndihet pak i lënë pas dore. Ju lutemi mos lini pas dore atë duke i dhënë përparësi të gjithëve dhe gjithçkaje para tij. Ai duhet të dijë se ai është numri një në jetën tuaj.

6. Refuzimi i seksit
Nevojat e intimitetit tuaj mund të jenë të ndryshme nga ai, por kjo nuk do të thotë që ju duhet ta trajtoni atë si një dhuratë që do t’i jepni një qenush për të qenë i mirë.

7. Shpenzimi i shumë parave
Gjendja financiare e çdo çifti është unike, por është një fakt i njohur se çështjet e parasë janë shkak i shumë divorceve. Nëse ju dhe burri nuk jeni në të njëjtin nivel financiarisht, konflikti dhe tensioni mund të dalë jashtë kontrollit.

8. Të sillesh si mami i tij
Burri juaj nuk u martua me ju sepse kishte nevojë për një nënë të dytë. Bëhu shoku i tij më i mirë dhe luftojeni dëshirën për ta menaxhuar atë.

9. Pritshmëri joreale
Burri juaj ju do shumë por mos harroni se disa gjëra kërkojnë kohë. Shumë burra ndiejnë mjaftueshëm presion nga punëdhënësit, fqinjët apo rrethi shoqëror për të qenë më të mirë dhe nuk kanë nevojë ta ndiejnë këtë nga bashkëshortja e tyre.

10. Të hecni në hapat e tij
Burrat duan hapësirën dhe përgjegjësisë e tyre. Kjo i bën ata të ndjehen të fuqishëm. Pra, lëreni burrin të bëjë rolin e tij në familje dhe tregoji që e vlerëson punën e tij!