22-vjeçarja me aftësi te kufizuara do te përfaqësoj Shqipërinë në Miss Universe.Ajo kerkon mbeshtetjen e Shqiptareve

Nuk kishte ndodhur me pare por ja qe cdo gje ka nje fillim.

Per here te pare ndodhe qe nje vajze bukuroshe me aftesi ndryshe te perfaqsoj ne miss universe Shqiperine.

Ajo eshte Maria 22 vjec dhe ajo po bene reale endrren e saj qe te konkuroj tek miss universe.Eshte nje enderr e bukur qe enderron cdo vajze qe te marre pjese ne kompeticione te tilla.

Por ajo eshte ndryshe nga ne me aftesi te kufizuara ku nuk degjon dhe as nuk flet por ka nje shpirt te madh.

Dhe ky konkurs do te mbahet ne Itali.

Konkursi do te mbahen ne date 9 dhe do te fitoj ai qe do te kete me shume vota.

Ju lutem me votoni.