31-vjeçarja vinte shpesh në Shqipëri dhe…”. Gazetarja publikon detaje e reja pse ndodhi ngjarja

0
99

Kanë dalë sot në dritë detaje të reja nga ngjarja e ciftit ku i riu i mori jeten 31-vjeçaren ganeze.

Shkak ka qenë xhelozia e Kliton Pirës. Largësia ndaj të dashurës së tij, Jaësackie Jaboah, kishte bërë që i riu të kalonte në depression.

“Muajin e fundit është parë një krisje e kësaj marrëdhënie. 26 vjeçari kishte kaluar në depresion, për shkak të xhelozise. Mësohet se ganezja vinte shpesh në Shqipëri. I riu kishte jetuar disa vite në Angli si emigrant i parregullt. Ngjarja duket se ka ardhur për shkak të xhelozise. Kushëriri i tij i ka transportuar nga aeroporti i Rinasit. Familja kishte dijeni për lidhjen e tyre, pasi vajza ishte prezantuar edhe në shtëpi.”, tha gazetarja në “Breaking”.
Por nuk dihet sakt pse ajo nuk e ka terhequr drejt anglis ndaj dhe ky ka qen problemi kryesor qe nuk ka arritur ti bej dot letrat.