«4 minuta? Por ne kemi një marrëveshje » Misteri i mikrofonit të hapur, Cfare ndodhi pas skenes mes Alketes dhe moderatorit italian

Mediat tregojne se moderatorja Alketa Vejsiu beri nje prezantim të shkëlqyeshem dhe nuk e prisnim aq mire në gjuhën italiane dhe ajo eshte brilante dhe virtuoze ne te folur, duke e mbajtur transmetimin në “dorë” dhe duke rrembyer shfaqjen prezantuesit Amadeus transmeton shqiptari.net.Ishte shume e shkathet dhe e bukur.

Por ajo foli shume se cduhej dhe kaloj dhe kohen qe kishte ne dispozicion por dicka ka ndodhur me pas.

Mbërritur në momentin e prezantimit të këngëtares që garonte në duete, Elodie, audio e mikrofonit mbeti e hapur per pak caste kur Alketa dhe Amadeus kthehen pas skenave.

Nga mikrofoni i Alketës dëgjohet: «4 minuta? Por ne kemi një marrëveshje! ». Cfare ndodhi Në mediat sociale, zerat për zgjidhjen e misterit ka dalë menjehere.

A u qortua Alketa për zgjatje të minutazhit?Kete do ta zbulojme ditet ne vazhdim