53-vjecarja pinte shume verë por kur shkoi tek mjeku e la pa fjale dhe peson ndryshimin drastik

Pamela 53 vjeçare pinte cdo dite vere dhe nuk ndalej nga kjo gje pasi kjo gje i largonte stresin dhe kalojne kohen me te.

Por nje dite ajo filloj te kishte probleme pasi niveli i gjakut ishte i larte dhe ajo gjithmon e ka pasur normale dikur presionin e gjakut. Qe kur fillova te pija verë cdo dite presioni i gjakut filloi te ndryshoj dhe te rritet.

Pas presionit te larte te gjakut mjeku i tha se ka filluar dhe melcia te kete probleme ndaj duhet te ndalesh menjehere alkoolin dhe te fillosh te ecesh dhe te kesh aktivitet fizik.

Pirja e alkoolit per disa vite kishte dëmtuar shëndetin dhe problemet sa po kane fillaur.

Mjeku i tha qe duhet te ndryshosh jeten tende nese do te jetosh dhe duhet te heqesh dore menjeher nga vera dhe alkooli.

Pasi degjoi keshillat e doktorit 53 vjecarja hoqi dore nga alkooli dhe ne vend te tij e shtoi me ecje ne natyre dhe jeta e saj filloi te ndryshoi.

Ne fillim e kishte pak te veshtire por ja qe tani kam filluar te jeme me e dobet dhe me energjike ndaj keshilloj cdo njeri qe te heq dore nga alkooli dhe te ndryshoj jeten e tij.shiko.news