8 emrat me te bukur italiane per foshnjash me kuptime te bukura!

0
316

Emra italiane foshnjash me kuptime te bukura!

Menyra me e mire ne nder te gjuhes se mrekullueshme italiane,eshte ti jepni anëtarit më të ri të familjes suaj një emër italian.Ketu janë disa nga me te preferuarit tanë. Jo vetëm që emrat tingellojne kendshem ne veshin tone,ata gjithashtu jane te pajisur me disa kuptime te bukura.

Chiara
Ky emër i mrekullueshëm italian nenkupton “dritë” dhe “pasterti”.

Matteo
Matteo përkthehet si “dhuratë nga Zoti”.

Antonio
Ky emer italian dhe spanjoll ,në Angli ka kuptimin “i çmuar”.

Leonardo
Nëse ju jeni një fans i Leondardo DiCaprio-s ose Leonardo da Vinçi-t, merrni parasysh këtë emër mashkullor, që do të thotë “luan trim”.

Aria
Nëse dini diçka për muzikën klasike, atëherë jeni shumë të vetëdijshëm për lidhjen e kësaj fjale me botën e operës. Një emër melodioz që do të ishte i përshtatshëm për çdo diva të vogël!

Orsino
Do të thotë “arush i vogël”.

Gemma
Edhe pse është mjaft popullor në Britaninë e Madhe, emri Gemma, që do të thotë gurë i çmuar, e ka origjinen nga Italia.

Luna
Luna do te thote”hene”. transmeton 10gjera.com.

Cili prej tyre eshte me i preferuari per ju?

gatuajshendetshem.com