8 fjali qe ju largojne merzine dhe stresin

1-Më pyetën për ilaçin e dhembjes, ju përgjigja durimi.

2-Më pyetën për ilaçin e dështimit, ju përgjigja vazhdimësia.

3-Më pyetën për ilaçin e zilisë, ju përgjigja injorimi.

4-Më pyetën për ilaçin e urrejtjes, ju përgjigja dashuria.

5-Më pyetën për ilaçin e armiqësisë, ju përgjigja bamirësia.

6-Më pyetën për ilaçin e shpifjes dhe përgojimit, ju përgjigja heshtja.

7-Më pyetën për ilaçin e paditurisë, ju përgjigja dituria.

8-Më pyetën për ilaçin e së keqes, ju përgjigja bej mire.

Ndaj mos e lodh veten tende por behu i forte duke perdorur ne cdo semundje ilacin perkates.Mos humb kohen kot dhe mos e lodh veten por vazhdo rrugen tende drejt suksesit dhe miresise.