80% e mjekëve janë te divorcuar. Deklarata e mjekut që cuditi të gjithë

Sipas studimeve të fundit numrin më të lartë të divorceve është ai i mjekut.

Neurokirurgu Kita Sallabanda i cili punon ne Spanje ka treguar se në spitalin ku ai punon 80% e mjekeve janë të divorcuar.

Ai ka treguar se:“Unë bëra specializimin e neurokirurgjisë në Barcelonë, dhe në shërbimin e neurokirurgjisë ku unë punoja, 80% e neurokirurgëve ishin të divorcuar ose u divorcuan pas martesës dhe u martuan me njerëz të tjerë. Dikush me një infermiere, dikush me një mjeke dhe disa të tjerë me persona jashtë profesionit.

Ishte dhe rasti i një kolegut tim të cilin e la e shoqja dhe u martua me trajnerin që bënte fiskulturë.

Ndodh që mjekët të dashurohen dhe me pacientet, por janë raste më të shkëputura pasi nuk të lejon etika profesionale”.

Një nga shkaqet pse mjeket divorcohe eshte për shkak të punës pasi nga ata punojnë shumë dhe nuk angazhohen me familjen.