90-vjeçarja dhe djali i saj 75-vjeçar shpetohen nga dërtesa e dëmtuar nga tërmeti në Turqi/Video

0
47

Brigada e zjarrfikësve në Malatya të Turqisë shpëtoi një grua të palëvizshme 90-vjeçare dhe djalin e saj 75-vjeçar pasi u njoftuan se të dy nuk mund të evakuoheshin nga kati i 11-të i banesës së tyre të dëmtuar, njoftoi televizioni TRT.

Ndërtesa u dëmtua nga tërmetet katastrofike dhe ata mbetën në ndërtesë, por u shpëtuan në kohë me ndihmën e mjeteve zjarrfikëse.

Nga termeti i dates 6 shkurt kishte shume humbje jetesh mbi 40.000 njerez.