A mund e besoni? Vajza shkroi emrin e djalit që donte në urban, por ajo që i ndodhi asaj nuk e imagjinonte kurrë

Kompanite e pastrimit te autobuzeve jane lodhur nga pastrimi i shkarravinave apo emrave te shkruar ne karriget e autobuzeve nga adoleshtet qe udhetojne aty.

Karriget shkruhen me stilolapsa apo bojera te ndryshme, dhe eshte shume e veshtire qe ti pastrosh.

Sediljet jane te mbushura me emra qe lidhen si ne nje histori dashurie, gdhendja e aty emrave eshte shume e veshtire te pastrohen.

Por kompania ka gjetur nje metode te mire qe njerezit te mos i shkruajne me emrat aty.

Nje vajze e cila ka shkruar emrin e nje djali qe donte pa qe papritur fotoja eshte bere virale ne rrjetet sociale dhe pastaj te gjithe jane tallur me kete emer.

Tani kompania e pastrimit te autobuzeve perdorin kete metode: i bejne emrat publike neper rrjete sociale dhe keshtu te gjithe tallen me historite e tyre dhe emrat qe jane shkruar.

Dhe kjo gje ka bere mos shruhen me emrat ne sediljet e autobuzeve per shkak se njerezit tallen ne rrjetet sociale me ato emra.

Ndaj nese mendon te shkruash ndonje he emrin ne sediljen e autobuzit duhet ta besh mend mire sepse do te perfundosh edhe ti ne rrjetet sociale.