A pini kafe ne mengjes? Ja problemet qe mund te keni me shendetin tuaj

0
732

A duhet ta pini kafen ne sa zgjoheni ne mengjes?

Ekspertet tregojne se kur ju pini kafe ne mengjes mund të rrisë sekretimin e kortizolit në qarkullimin e gjakut, i cili mund të shkaktojë pasoja si ndryshimi i ditës së ovulimit, peshës edhe ekuilibrit hormonal.

Kurse nje problem tjeter eshte qe kur pini kafe ne mengjes stomaku juaj mund te rris acidin ne stomak dhe mund te keni pasoja si besdi apo dhimbje.

Me e mira do te ishte qe pasi te zgjoheni te pini nje gote uje me temperature ambienti dhe pas tre oresh te pini kafe transmeton shiko.news