Aeroporti i Rinasit ben njoftimin e rendesishem ja fluturimet qe do te behen dhe kush lejohet te udhetoje

Njoftim i rendesishem nga Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara vajtje-ardhje janë:⠀⠀
⠀⠀
✈Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim⠀
✈Air Albania – Tiranë – Rome dhe kthim (Riatdhesim)⠀
✈Air Albania – Tiranë – Frankfurt dhe kthim (Riatdhesim)⠀
⠀⠀

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi. Atyre që udhëtojnë, të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀
⠀⠀

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀⠀⠀
⠀⠀
Ju faleminderit për bashkëpunimin!⠀⠀
⠀⠀
Tirana International Airport