Agron Llakaj lë Al Pazarin, rikthehet te dashuria e vjetër, videot e nxjerrin zbuluar…

Agron Llakaj prej disa ditësh publikon në rrjetin e tij Instagram video nga koha kur punonte në emisionin “Portokalli”, kohë kur edhe aktronte dhe njëkohësisht bënte dhe prezantuesin së bashku me Amarda Toskën, kohë më pas me Xhemin, e cila vazhdon dhe sot e kësaj dite prezantimin e emisionit të humorit.

Këto video të publikuara na kanë bërë të dyshojmë për një rikthim të mundshëm në Portokalli të Llakajt, ndonëse aktualisht ai ka një tjetër emision të tij që quhet ‘Al Pazar’.