Aktori Genc Fuga në gjendje të rëndë. Mblidhet shuma e madhe per te sheruar aktorin

Aktori Genc Fuga në gjendje të rëndë, pëson goditje në tru, bashkëshortja e tij lutet për ndihmë: Na duhen 19 mijë euro për operacionin.

Linkun për të ndihmuar Gencin! 👇🏻

Genci Fuga eshte nje nga aktoret e Teatrit Shqiptar i cili po perballet me nje semundje te keqe dhe ka nevoje per ndihme urgjente pasi neser i duhet me patjeter te operohet nga kjo semundje.
Enerjeta Jani Fuga (gruaja e Gencit) :
“Nuk qenka e lehte por ne keto momente e kam domosdoshmeri.
Genci po kalon nje periudhe te veshtire. Ka pesuar nje goditje ne tru dhe ne keto momente po kryen nderhyrje ne spitalin amerikan. Do i lutesha te gjithe punonjesve te Rtsh nese munden dhe kush mundet te ofroje nje kontribut prej 200 leke te rinj per te patur mundesine te kem shumen 19 mije euro te operacionit.

Por deri tani eshte mbledhur 43.400 euro. I urojme aktori sherim te shpjete dhe kthim shendosh e mire ne familjen e tij.