Aktori i Portokallisë del Pozitiv me KORONAVIRUS? Ç’po ndodh në ..? Mësohet se gjithë punonjësit…

Lajmi postohet nga realnews ku thote se aktori i njohur i humorit në programin e Portokallisë në Top-Channel, Florjan Binaj dyshohet se ka dalë pozitiv me koronavirus.

Sipas RealNews e gjithë trupa e aktorëve dhe punonjësve i janë nënshtruar testitimit per koronavirusin dhe nuk dihet ende se sa e vertet eshte kjo gje ne ditet ne vazhdim do te marrim nje informacjone me te detajuar.

Pritet që ditën e nesërme të dalin rezultatet e testit.

Nuk ka ende një konfirmim zyrtar. Ndoshta kjo per te mos krijuar panik dhe pse jo nje mbyllje te programit konfirmon realnews.