Alketa Vejsiu bene thirrje e prekur: Kush ka nevojë për ndihmë të më shkruaj, jam e gatshme qe të…

Mbreme ne Opinion, i gjithe emisioni i eshte dedikuar mbledhjes se ndihmave ne ushqime per te gjitha familjet ne nevoje te cilat kjo situate karantine e krijuar prej koronavirusit i ka gjunjezuar edhe me shume.

Ne nje pjese te emisionit u be nje lidhje live me Alketa Vejsiun dhe ka shprehut gadishmerine e saj ne ndihme te familjeve ne veshtiresi, duke i bere thirrje qe ta kontaktojne personalisht ne rrjete sociale.

Ajo gjithashtu ka treguar se prej disa ditesh kane nisur shperndarjen e pakove me ndihma per disa familje ne kushte te veshtira.

Me tej moderatorja u ka bere nje oferte institucioneve perkatese te shendetesise per te prodhur ajo si sipermarrje me rrobaqepesit e saj disa maska per nevojat e stafit mjekesor, por gjithsesi duke marre udhezimet perkatese per cilesine e copes se perdorur.

Madje ne fund Alketa u ka bere thirrje edhe pronareve te banesave apo bizneseve qe kane amjente te leshuara me qera, qe te kontribuajne nga ana e tyre duke mos kerkuar kestin mujor qiramarresve te tyre.