Almeda Abazi poston për herë të parë foton e djalit të porsalindur

Almeda Abazi ka postuar për herë të parë foto me djalin dhe bashkëshortin e saj Tolgahan. Djali i tyre erdhi në jetë më 5 Maj të këtij viti dhe çifti zgjodhi të pagëzojë me emrin Efehan.

Almeda Abazi ka postuar për herë të parë foto me djalin dhe bashkëshortin e saj Tolgahan.

Djali i tyre erdhi në jetë më 5 Maj të këtij viti dhe çifti zgjodhi të pagëzojë me emrin Efehan.

Në foto Almeda duket mjaft e emocionuar ndërsa Tolgahan i qëndron pranë teksa mbajnë në krah djalin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *