Arbëri paralajmëron Donaldin: Ma lër rehat gruan, mos të shoh më që ti dhe Einxhel ziheni

Ndoshta debati më i ashpër në Big Brother VIP ishte ai mes Einxhel dhe Donaldit. Veç përmendjes së kontratës së punës, moderatorja shkoi më tej duke i ak uzuar vëllezërit Veshaj s emorën famë nga të dashurat e tyre.

Donaldi reagoi ashpër ndaj saj. Gjatë debatit, Einxhel është shprehur se është zhgënjyer nga Donaldi dhe për faktin se në zinxhirin e shpëtimit nuk zgjodhi Dagz.

Mirëpo, pas shumë ditësh tension mes tyre, duket se gjërat janë sheshuar. Kjo u duk kur Donaldi e ndihmoi Einxhe pë bluzën.

Ndërkohë, mbrëmjen e djeshme Dagz ka qenë në shtëpinë e “Big Brother VIP” për të darkuar me Einxhel dhe të tjerët. Mes të tjerash ai i tha Einxhel se ka qenë i mërzitur me Donaldin. E po ashtu, i tha se i ka kërkuar atij të bëjë kujdes dhe mos t’a ngacmojë më Einxhel.