admin

Pse nuk duhet të konsumoni banane në mëngjes

Një banane dhe një gotë qumësht të paktën!”– a nuk është kjo formula klasike e mamave, sa herë që fëmijët nuk i kanë marrëdhëniet e mira me mëngjesin apo thjesht nxitojnë për në shkollë? Me siguri, bashkangjitur kësaj është shtuar dhe arsyetimi: “As nuk do e lash, as nuk duhet shumë ta qerosh…” Shkenca vërteton…

Read More