Avokati jep denimin e ashper per mesuesien qe puthi nxenesen 12 vjecare

0
437

Avokati Meshari Selimaj ka thene diten e sotme se sa vite burg duhet te bej mesuesi qe puthi nxenesen e klases se 7 ne shkollen “Lidhja e Prizrenit” në Deçan.

Ai ka thene se:“Duke marrë parasysh moshën 14 vjeçare, dënimi për mësuesin është së paku 15 vite dhe atë nga fakti se kemi të bëjmë me një person që ka kryer veprën penale që ka ditur moshën dhe ndjeshmërinë e viktimës. Kjo është njëra rrethanë, nga ana tjetër është se ka keqpërdorur vendin e punës”- tha ai.

Nderkoh qe mesuesii i eshte thene qe do te kete 6 muaj pezullim nga puna se mesues. A eshte e drejt kjo?