Baba i tre fëmijëve kush është Pal Kola roja që humbi jetën dhe punonte për bukën e gojës

Mbrëmjen e djeshme humbi jetën Pal Kola 60 vjecar roje në Top Channel.

Ai banonte në një shtëpi të vogël me kushte të keqia ekonomike.

Pali punonte për bukën e gojës për të rritur femijët.

Atij i duhet në këmbë kilometra për të arritur në punë dhe 6 muaj kishte filluar punë në Top Channel.

Pali nuk kishte pushim punonte cdo natë dhe për festa ai ishte në punë.

Ai kishte dy vajza dhe një djalë dhe punonte për ta. Ndërsa djali ka emigruar drejt Italisë për një jetë më të mirë.

Ata jeton në Sharre prej 25 vitesh dhe janë me origjinë nga Puka. Pali ishte njeri i qetë dhe te gjithë flisnim mirë për të por ja që ai humbi jetën papritur në vendin e punës.