Beni kujdes mos dilni diten e diele me makine se do ta pesoni.Policia ben njoftimin e rendesishem

Policia e Shtetit sqaron se si do të kryhet qarkullimi me makina dita e diele nuk duhet te udhetoni apo te dilni me makine se mund te pesoni keq.

Policia e Shtetit njofton të gjithë qytetarët se në datën 31 maj, ditën e diel, do të jenë të hapura të gjitha bizneset, si dhe do jetë e lirë lëvizja për këmbësorët, por nuk do lejohet në asnjë qytet të vendit qarkullimi i automjeteve ndaj duhet te keni kujdes.

Gjithashtu, edhe për këtë fundjavë nuk do lejohet hyrja dhe dalja në zonat e kuqe, si dhe ndalohet lëvizja drejt plazheve nga zonat që nuk janë zona bregdetare.

Duhet te na mirkuptoni dhe shpresojme qe te behet me mire.