Beri keto rregulla gruaja kurseu 28 mije euro ne nje vit

A mund të ndiqni edhe ju këto rregulla? Kjo vajzë pretendon se ka kursyer 28 mijë euro për një vit – ja si.
Lara Joan Jarvis kurseu 28,000 € gjatë një viti duke ndjekur rregulla të qarta për kursim. Kjo grua dhe nënë, e cila këshillon se si të kurseni paratë tuaja, paratë e kursyera i ka investuar në shtëpinë e parë që do të blejë së shpejti me të shoqin.

Në sfidën njëvjeçare mori pjesë edhe bashkëshorti i saj. Dhe kur u mësuan me pesë rregullat unike, sfida nuk ishte aq e vështirë për ta. Për ata që janë gati të heqin dorë nga luksi për të ndihmuar veten, Lara ka zbuluar sekretet e vogla të kursimit.

Prisni 30 ditë
“Unë jetoj sipas këtij rregulli. Kur vendosa gjatë 2019-ës të blija asgjë përveç gjërave thelbësore për jetën, u ndjeva shumë e çuditshme.

Advertisement
Nëse dua diçka tjetër, atëherë duhet të pres 30 ditë. Nëse e dua akoma pas 30 ditësh, atëherë do ta blej. Në këtë mënyrë shmangja blerjet e detyrueshme. Shpesh ndodh që blejmë diçka pa e menduar më parë”.
Planifikimi i vakteve “Planifikimi i vakteve jo vetëm që largon stresin nga pyetja “Çfarë do të hamë sot”, dhe sigurisht që ndihmon në kursimin e parave sepse jeni më të organizuar”.

Përdorni para të gatshme “Paraja e gatshme është shumë më efektive sesa një kartë pagese ose pagesa me telefon. Për shkak të këtyre shkëmbimeve, paratë humbasin vlerën e tyre dhe është shumë më e lehtë t’i shpenzoni ato”.
Kur ju pëlqen një veshje, atëherë bëni një foto të saj “Për njerëzit që duan të veshin gjëra të bukura, ekziston një rregull. “Bëni një foto të veshjes nëse ju pëlqen.”

Gjithmonë e dini “pse” “Kur kemi vendosur për këtë lloj kursimi parash, ju duhet të dini edhe pse e keni bërë atë. Shkruajeni ose mbajeni në mendje.
Festoni fitoren e vogël që vjen dhe dijeni gjithmonë qëllimin, përndryshe do të humbisni në procesin e kursimit”, përfundoi Lara.