Biznese të fuqishme, dy djem nga martesa e parë, njihuni me ish-bashkëshortin e Valbona Selimllarit. E mbajti gjithnjë të fshehur

Ish missi shqiptar, ikona e bukurise, Valbona Selimllari e ka mbajtur gjithnjë jetën private larg mediave.

Vetëm pak vite më parë ajo pranoi publikisht që ishte nënë e tre fëmijëve. E megjithatë gijthnjë ka munguar një foto e saj me bashkëshortin. Ka qenë djali i saj që kohë më parë ka publikuar një foto me babain. Duket se kjo shkrepje i ka shpetuar syrit të publikut.

Bashkëshorti i Valbonës është një ndër biznesmenët më të famshëm në vendin tonë. Pronar i disa bizneseve dhe i një qëndre tregtare. Edhe pse një emër i lakuar në Tiranë dhe jo vetëm, ai ka preferuar të qëndrojë në hije për sa i përket mediave.

Bëhet me dije se biznesmeni ka dhe dy djem nga martesa e tij e mëparshme. Çifti kishin një marrëdhënie të gjatë së bashku si dhe janë prindër të tre fëmijëve, Deni, Kejni dhe Vivien.

Biznesmeni i famshëm i ka dhënë fund edhe martesës me bukuroshen shqiptare.