Burri e akuzoi për trad hëti. Gruaja habit në emision: Më solli shokët në shtëpi, donin të më…

Sot dëshmoi në studion e emisionit “Me Zemër të Hapur” në News 24 gruaja e cila u akuzua para një jave nga ish bashkëshorti i saj për tradh eti.. Marjeta rrëfeu të vërtetat e saj.

Ajo hodhi poshtë akuzat për tradhti të ish-bashkëshortit dhe e akuzoi jo vetëm për dh unën e ushtruar gjatë viteve, si në Shqipëri ashtu edhe në Itali por edhe për gjëra më të rënda.

Gruaja pohoi se në një episod 4 shokë të tij kanë dashur ta tra fikojnë si pro stitutë, ndërsa në një tjetër rast ai i ka çuar shokun në shtëpi dhe i kërkonte të shkonte me lekë me të.