Burri i Inva Mulës habit me deklaraten e tij: Pandemia u përdor për të kontrolluar njerëzit, ajo që po na v.ret është…

Pandemia e Covid-19 u përdor për të kontrolluar njerëzit nga grupe të mëdha interesi.Pandemia ishte nje forme per te ndryshuat boten dhe sjelljen ne te.

Ja se si shprehet ai:“Nuk ështëvirusi qëpo na demton, po një sistem i dobët imunitar që vjen nga kequshqyerja, stili I jetës I keqpërdorur dhe i ngarkuar duke bërë që Covid 19 të gjej hapësirë në këto trupa. Ky virus u aktivizua për shkak të propagandës dhe fokusit që I është dhënë në media. Në Amerikë vdesin 1500 vetë në ditë sipas CNN për shkak të kequshqyerjes dhe asnjëherë nuk u tha hajde të bëjmë një lockdoën (mbyllje). Grupet e interesit që qëndrojnë pas saj janë kompanitë farmaceutike, industritë ushqimore, flas për ato që prodhojnë junkfood. Dhe kjo propagandë detyroi njerëzit të fokuson të marrin gjithë rezervat ushqimore të këtyre kompanive farmaceutike dhe ushqimore, si rrjedhojë këto dy biznese u pastruan dhe lulëzuan.

Por me gjithate bota tani po qetesohet dhe besoj se do behet me mire.