Burri martohet me dy gra. Por shikoni se si e gjen belaja pasi mbaron dasma

Te martohesh me dy gra ne Indi eshte nje krim dhe arrestohesh nga policia.

Nje video behet virale pasi nje burre eshte martuar me dy gra dhe kjo ka bere qe policia te shkoj dhe ta arrestoj.

Dasma e çuditshme me dy gra me të njëjtin burrë në Maharashtra ka frymëzuar titujt e mediave por ka tërhequr edhe vëmendjen e policisë, e cila ka nisur një hetim.

Nese martohesh me dy gra mund te besh deri ne 7 vite burg ne indi.

Komisioni Kombëtar i Grave dhe trupi i grave të Maharashtra kanë bërë gjithashtu thirrje për veprim kundër treshes

Pas dasmes burri pritet te shkoj ne burg pasi ka shkel ligjin. shijejete.com/