Burri ndahet nga gruaja në mes të dasmës, Arsyeja e tij i ka prekur dhe çuditur të gjithë

Një video me mesazh sensibilizues është bërë virale.
Perkatesiht ketu behet fjale për një dasëm në Turqi, ku gjatë festes, nusja i kërkon bashkëshortit të saj dicka absurde.

Kur mamaja e dhëndrit vjen të takojë ciftin, menjehere nusja revoltohet dhe me pas i kërkon burrit që ajo të largohet.

Megjithese ky diskutim i lehtë mes të dyve kaloi pa u vënë re, djali duket se dëgjoi fjalën e saj.

Nëna e tij largohet!

Por burri sheh teksa sheh nënën e tij duke u larguar, ngrihet, ndalon muzikën.
dhe ne mikrofon pyet dasmorët:
“Kush do e blejë nënën time?” Të gjithë të ftuarit u cuditen por nuk u përgjigjen dot. Ai pyeti sërish, dhe më pas u përgjigj vetë duke thene: Akush nuk e do.
I emocionuar nga ky cast nga kjo situatë, djali afrohet nënës së tij dhe iputh këmbëtduke thënë: ‘’Nusja ime e ardhshme nuk e do nënën time.’’

Pas kësaj, burri I kërkon falje të ftuarve dhe i lajmëron se do të ndahet nga gruaja e tij, para se të martohet. Mështu ai dha nje mesazh shume te bukur që prek të gjithë ne lidhje me nënën.