Mjekët në Itali i thanë se ka një muaj jetë dhe ajo ishte shtatzënë për herë dytë. Tezja e burrit i shpëtoi jetën

E ftuar në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare ka qenë Kristiana e cila vjen nga Shkodra dhe është nëna e dy fëmijëve. Ajo ka treguar se së në 2014 është diagnostikuar me një sëmundje të gjakut gjatë shtatzënisë së dytë ku mjekët shqiptarë nuk i dhanë asnjë shans. Pasi e…

Read More