Cifti ka 37 vjec diference por 61 vjecarja me ne fund do te kete nje femi nga 24 vjecari

0
346

Ata po planifikojnë të krijojnë një familje së bashku – pavarësisht diferencës së tyre në moshë 37-vjeçare.

Dhe ndërsa planet e shtatzënisë së Cheryl McCain, 61-vjeçare dhe bashkëshortit 24-vjeçar duan qe me ne fund te kene femije.

Për të cilën Cheryl tha më qetë: “Fëmija jonë do të vijë së shpejti”.

Kurani u takua me Cheryl-in kur ai ishte vetëm 15 vjeç, kur punonte në restorantin e ushqimit të shpejtë të djalit të saj Chris por nga ajo kohe ata jane bashke dhe e duan njeri tjetrin.

Ne jemi te lumtur bashke dhe pse jo mos kemi nje femi me menyrat e reja qe ka sot shkenca.