Çifti me 40-vjet diferencë ne moshe cudisin te gjithe duke festuar 17 vjetorin. Ata tregojne sekretin per nje lidhje te lumtur.

0
183

Edna 87 vjec dhe 47-vjeçari Simon Martin pohuan se lidhja e tyre ishte “dashuri me shikim të parë” kur ata panë njëri tjetrin për herë të parë në një koncert rreth 20 vjet më parë.
Ndërsa tani ata po festojnë 17 vjetorin e martesës së tyre.

Dhe pas gjithë atyre viteve, çiftit nga Weston ende nuk i intereson se çfarë mendojnë të huajt.
Për të festuar përvjetorin e tyre të 17-të të martesës, ata darkuan në një restorant lokal peshku dhe shkëmbyen dhurata romantike.

Ata tregojne sekretin per nje lidhje te gjate. Martesa e tyre eshte e suksesshme pasi ato udhetojne shume dhe ecin shume se bashku.


Ata thonë “Miqtë dhe të njohurit tanë kanë qenë gjithmonë të lumtur për ne, por sigurisht që ne edhe injorojmë çdo vështrim dhe koment të çuditshëm. Dashuria është dashuri dhe të gjithë duhet të injorojnë atë që thotë dikush tjetër. Mosha është një gjendje shpirtërore, nëse ndihesh i vjetër, je i vjetër.”

Edna, e cila është një inxhiniere në pension, tha: “Ne jemi ende shumë të dashuruar dhe e mbajmë të gjallë marrëdhënien tonë përmes aventurave tona të vogla”.

Simoni, një muzikant në pension, arriti të joshë Ednën, e cila ka një djalë dhe nipër më të mëdhenj se ai, me aftësinë e tij muzikore.

Dyshja nuk i shmangen kurrë shfaqjeve publike të dashurisë dhe e kanë të vështirë të mbajnë duart larg njëri-tjetrit.

Çifti sfidoi të gjitha shanset për të festuar momentin historik në marrëdhënien e tyre, 17 vjet martese!